En ole ollut kovin aktiivinen täällä blogissa enkä somessa viimeisen parin kuukauden aikana. Se johtuu osittain siitä, että aloin maaliskuussa kirjoittamaan Suomen Keilailuliitolle EBT-tiedotusta eli kirjoitan liiton nettisivuille uutisointia European Bowling Tourin osakilpailuista sekä ammattilaiskiertueista PBA:sta ja PWBA:sta. Toinen puoli hiljaisempaan kirjoitteluun ja sometteluun on se, että olen pyrkinyt viime aikoina keskittymään siihen, mikä on todella tärkeää. Läsnäoloon. Haluaisin olla aktiivisempi bloggaaja, parempi kirjoittaja ja paremmin esillä somessa, mutta se ei ole olennaista tällä hetkellä. Päässäni pyörii visioita ja ideoita, mutta niiden toteuttamisen aika on vasta tulevaisuudessa.

Mikä minulle merkitsee tällä hetkellä eniten, on se, että torstaina alkavissa EM-kilpailuissa olen paras mahdollinen versio itsestäni ja annan kaikkeni joukkueen eteen. Haluan kaiken mahdollisen positiivisen energian tulevaan puoleentoista viikkoon. Nämä kisat ovat olleet se tähtäin, jonka itselleni asetin puolitoista vuotta sitten, kun jätin opinnot ja lähdin panostamaan tähän lajiin uudella tavalla. Nyt se on tässä. Kauden 2017-2018 viimeinen kilpailu.

Kevät on ollut yhtä menoa, mutta jokaikinen kilpailu, harjoitus, kokemus, onnistuminen, ilon hetki, vaikea hetki tai epäonnistuminen ovat olleet tärkeitä ja valmistaneet minua tulevaan. Iso kiitos jo nyt kaikille, jotka olette tukeneet ja auttaneet minua! Koska haluan keskittyä olennaiseen ja olla läsnä, en välttämättä päivitä kisojen aikana someen juuri mitään. Suomen Keilailuliiton nettisivut ja facebook ovat hyviä kanavia, niiden kautta pysyy tapahtumista hyvin perillä.

Keskiviikkoaamuna lähtee lento kohti Brysseliä ja urani kolmansia naisten EM-kilpailuja. Olen valmis.